Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.08.2018

Regisseur Jumanji: Welcome to the Jungle geeft update over vervolg

door Vertigo

Regisseur Jake Kasdan is momenteel in de weer met het script voor de sequel op Jumanji: Welcome to the Jungle. Daarin zullen Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan opnieuw hun opwachting maken, maar welke rollen ze ditmaal zullen spelen, is nog niet duidelijk.

Kasdan weet nog niet of de derde Jumanji-film over dezelfde vier kinderen zal gaan als de tweede. “Dat zijn we nu allemaal aan het uitdokteren,” zei hij. Eén optie is dat de kinderen elk een nieuwe avatar aannemen waardoor de hoofdrolspelers elkaars personages uit de vorige aflevering moeten spelen. “Dat is een goed idee,” zei Kasdan.”

Jumanji blijft in elk geval een videospel en de film zal net zoals de vorige voortborduren op het origineel. “We hopen om de continuïteit te bewaren doorheen de hele reeks,” zei Kasdan, “hoewel de derde film veel nauwer verbonden zal zijn met de tweede dan met de eerste.”

De derde Jumanji-film moet in december 2019 in de zalen komen, maar Kasdan zegt dat hij dat pas binnen een paar maanden met zekerheid zal kunnen zeggen.

Bron: /Film