Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.08.2016

Reese Witherspoon niet vies van sequels

door Filip Tyskens

Hoewel Oscarwinnares Reese Witherspoon ondertussen een carrière heeft opgebouwd rond prestigieuze rollen in Walk the Line, Wild en Inherent Vice, zou ze geen moeite hebben om terug te keren naar haar vroege, luchtigere personages. Dat vertelde ze tijdens een chatsessies op Facebook.

Zo zou er alvast een derde Legally Blonde-film in de pijplijn zitten. In de vorige twee films speelde Witherspoon een opgetutte rechtenstudente met een voorliefde voor de kleur roze en chihuahua’s. In het gesprek vertelde ze hoe fijn die films waren om te maken.

Ook sprak de actrice over een vervolg op Sweet Home Alabama: “We zijn momenteel niet bezig aan een sequel, maar mocht Disney dit toch willen, dan mogen ze mij altijd bellen.” In het origineel speelde Witherspoon een modeontwerpster die terugkeerde naar haar hillbilly-heimat

Eventuele sequels op Witherspoons vroege werk zouden passen in de huidige tendens om films van meer dan tien jaar terug van een vervolg te voorzien. Zo kunnen we ons binnenkort onder meer verwachten aan Blair Witch, Bad Santa 2 en Rings.

Bron: Dark Horizons