Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.04.2022

Internationale recensies Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore online

door Vertigo

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is de derde film in de Harry Potter-prequelreeks. Samen met onze recensie hebben ook internationale media hun oordeel online gezet. Een overzicht:

Cinemablend: “Hoewel de film niet alle fouten van The Crimes of Grindelwald kan goedmaken, brengt hij wel magie, avontuur en fun terug naar de Fantastic Beasts-franchise.”

IGN: “De film ziet er troosteloos uit en voelt alsof hij gemaakt is door mensen die weg willen van de oorspronkelijke magische insteek, maar een volwassen idee of perspectief ontbreekt nog steeds.”

THR: “Dit derde deel van de reeks draait rond Dumbledore, een interessanter personage dan het echte hoofdpersonage Newt. Een goede zaak voor de film, een slechte zaak voor wie het doel van de reeks probeert te doorgronden.”

Deadline: “Veel van de verhaallijnen slaan nergens op. Er is een ganse achtervolgingsscène waarbij het niet eens duidelijk is wie er wie achtervolgt.”

Variety: “Verwarrende verhaallijnen lijken wel de hoofdstrategie van de Fantastic Beasts-films.”

IndieWire: “De film is ondoorgrondelijk door een teveel aan subplots, een teveel aan personages, en een inconsequente toon. The Secrets of Dumbledore slaagt er niet in om zijn eigen mysteries te doorgronden.”

Bron: CinemaBlend