Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2017

Razor Reel-wedstrijd: Salem’s Lot

door Vertigo

Van 26 tot en met 31 oktober kan je in Brugge opnieuw terecht voor de betere genrefilm op het Razor Reel Flanders Film Festival. Vertigo selecteerde enkele uitschieters!

Salem’s Lot is een bewerking uit 1979 van het gelijknamige boek van Stephen King. Regisseur van dienst was The Texas Chain Saw Massacre-brein Tobe Hooper. Het hoofdpersonage heet Ben Mears. Hij is een succesvolle schrijver van horrorboeken die na enkele jaren terugkeert naar zijn geboortestad, Salem’s Lot. Daar ontdekt hij dat de inwoners veranderen in vampieren. Volgens hem heeft het Marsten House, een oud huis op de top van een heuvel, hier iets mee te maken…

Vertigo mag duotickets weggeven voor de vertoning van Salem’s Lot op maandag 30 oktober om 21u30 op het Razor Reel Flanders Film FestivalHet enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande wedstrijdformulier invullen en BANG afwachten!

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoRazorReel!

Selecteer een geldig formulier

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking.