Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.07.2020

Ray Fisher trekt opnieuw van leer tegen Joss Whedon

door Vertigo

Ray Fisher beschuldigde onlangs Joss Whedon van wangedrag op de set van Justice League en heeft onthuld dat het naar niet bij zal blijven.

“Ik heb er twee en een half jaar over gedaan om de nodige informatie te verzamelen zodat men mij niet zomaar kan negeren,” zegt Fisher en heeft verschillende mensen benaderd om anoniem over hun ervaringen op de Justice League-set te praten.

“We zijn ervoor aan het zorgen dat ze hun verhaal kunnen vertellen en dat hun identiteit vertrouwelijk blijft zodat er geen wraak op hen kan worden genomen,” vervolgt hij.

“We gaan de zaak grondig uitspitten en als ik iets heb gezegd over Joss Whedon dat niet klopt, nodig ik hem hartelijk uit om mij aan te klagen voor laster.”

Eerder zei Fisher dat Whedons gedrag door de vingers werd gezien door producenten Geoff Johns en Jon Berg. Volgens Berg is daar echter niets van aan.

“Zijn reactie was dom, tactloos en respectloos,” zegt Fisher. “Hij is bang en terecht. Bovendien heeft hij het wangedrag nooit ontkend, maar enkel gezegd dat hij en Geoff Johns er geen toestemming voor hebben gegeven.”

Bron: Variety