Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.04.2021

Ray Fisher openhartig over aandeel & loon geschrapte Cyborg-comeback in The Flash

door Vertigo

Ray Fisher zou oorspronkelijk een comeback maken als zijn Justice League-personage Cyborg in Andy Muschietti’s The Flash en zegt dat Warner de rol als een cameo beschreef terwijl de opnames twee weken in beslag zouden nemen.

De acteur voegt eraan toe dat de studio hem slechts een fractie van zijn normale loon wilde betalen. Uiteindelijk werd Cyborgs rol geschrapt en dat komt volgens Fisher door zijn beschuldigingen van wangedrag tegen Justice League-regisseur Joss Whedon.

“Toen ik voor het eerst met mijn verhaal naar voor kwam, ging ik ervan uit dat Warner me niet rustig mijn job zou laten doen,” zegt Fisher. “Ik sta echter niet zodanig bij Hollywood in het krijt dat ik mijn nek niet durf uit te steken.”

“Ik vind niet dat sommige Warner-bonzen voor leidinggevende posities geschikt zijn,” vervolgt hij. “Ze hoeven niet uit Hollywood verbannen te worden, maar ze zouden niet over aanwervingen en ontslagen mogen beslissen.”

Fisher wil dat Warner zijn verontschuldigingen aanbiedt, maar lijkt zich verder bij de zaak te hebben neergelegd. “Als de studio geen verantwoording wil afleggen, kan ik anderen op zijn minst doen beseffen met wie ze te maken hebben,” zegt hij.

Bron: The Playlist