Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

12.04.2021

Ray Fisher betreurt dat Warner geen open kaart speelde over Justice League-reshoots

door Vertigo

Ray Fisher ligt sinds juli 2020 in de clinch met Warner nadat hij regisseur Joss Whedon van wangedrag tijdens de Justice League-reshoots beschuldigde.

Nu zegt Fisher dat de studio veel problemen had kunnen voorkomen door van in het begin open kaart te spelen over de aard van de reshoots, die Zack Snyders originele visie voor de film ingrijpend veranderden.

“Warner had de cast en crew gewoon kunnen zeggen: ‘We zijn geen fan van Zacks film, we willen volledig van koers veranderen en we verwachten dat jullie je werk doen.'” zegt Fisher.

“In plaats daarvan hield de studio vol dat de reshoots in dienst van Zack en zijn visie stonden, terwijl het tegenovergestelde waar was,” vervolgt hij.

Fisher voegt eraan toe dat hij tijdens de reshoots werd aangemoedigd om zijn mening over de invulling van zijn personage Cyborg te geven. Telkens hij daarop inging, werd hij echter afgesnauwd.

De acteur slaagde er toch in om een scène waarin Cyborg door de slechterik Steppenwolf werd gevierendeeld te laten schrappen. “Ik vond het geen goed idee om te tonen hoe een zwarte man die fysiek al veel heeft afgezien uiteen te rukken,” zegt Fisher.

Bron: Empire