Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.12.2018

Première Glass @ Kinepolis Brussel

door Peter Janssens

Bewakingsagent David Dunn doet beroep op zijn bovennatuurlijke krachten om The Beast, één van de 24 persoonlijkheden van Kevin Wendell Crumb, op te jagen. Maar welke mysterieuze rol speelt Elijah Price aka Mr. Glass in deze confrontatie?

In Glass brengt M. Night Shyamalan de werelden die hij in Unbreakable en Split creëerde samen en dat kan alleen maar vuurwerk opleveren. Bruce Willis, James McAvoy en Samuel L. Jackson kruipen allemaal terug in hun ondertussen iconische rollen.

Op woensdag 16 januari organiseert Vertigo, met dank aan The Walt Disney Company, een première van deze thriller in Kinepolis Brussel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoWintert!

Selecteer een geldig formulier

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.