Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.03.2021

Plotdetails & eerste stills Space Jam-opvolger met LeBron James onthuld

door Vertigo

Basketbalspeler LeBron James is binnenkort te zien in Space Jam: A New Legacy en nu zijn de plot en eerste stills van de Space Jam-opvolger onthuld.

Het verhaal draait rond een fictieve versie van James en de band met zijn fictieve zoon Dom (Cedric Joe), die game-ontwikkelaar wil worden en liever spelletjes creëert dan dat hij ze speelt.

“De film gaat over Afro-Amerikaanse vaders en LeBron James’ vaderschap in het bijzonder,” zegt producent Ryan Coogler, de regisseur van Creed en Black Panther.

“Sommige ouders pushen hun kinderen om in hun voetsporen te treden, maar soms moet je ruimdenkend zijn en naar je kinderen luisteren om hun dromen te helpen verwezenlijken,” vervolgt hij.

In Space Jam: A New Legacy komen vader en zoon vast te zitten in een virtuele wereld geïnspireerd door de films van Warner.

Daar moeten vader en zoon het samen met Looney Tunes-figuren als Bugs Bunny en Tweety in een basketbalwedstrijd tegen een artificieel intelligente slechterik genaamd Al G. Rhythm (Don Cheadle) opnemen.

De virtuele wereld zal verwijzingen naar verschillende Warner-personages als Batman, Wonder Woman, King Kong en Warner-films als The Matrix, Mad Max en Casablanca bevatten.

Bekijk de eerste stills uit Space Jam: A New Legacy hieronder:

Bron: EW