Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.10.2021

Trailer-time: Peter Jacksons Beatles-docu en nieuwe horrorfilm Sinister-duo

door Vertigo

The Beatles: Get Back

Van 25 tot 27 november verschijnt er dagelijks een aflevering van Peter Jacksons docureeks The Beatles: Get Back op Disney+ en nu staan er een trailer en poster online. The Beatles: Get Back zou oorspronkelijk een bioscoopfilm worden, maar werd uitgebreid tot een driedelige miniserie.

De reeks werd samengesteld uit uren aan ongezien, gerestaureerd beeldmateriaal en gaat over de opnames van het laatste Beatles-album Let It Be. Daarnaast is ook het laatste optreden van de band er voor het eerst integraal in te zien.

The Black Phone

Na Sinister sloegen Ethan Hawke en regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) opnieuw de handen in elkaar voor een horrorfilm, The Black Phone. Die haalt op 2 februari 2022 de Belgische zalen en nu staat de eerste trailer online.

The Black Phone gaat over een jongetje (Mason Thames) dat wordt gekidnapt door een seriemoordenaar met als bijnaam The Grabber (Hawke) en probeert te ontsnappen met behulp van een zwarte telefoon. Daarmee kan hij namelijk communiceren met de overleden slachtoffers van The Grabber.

Bron: The Playlist