Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.05.2019

Opnames Bond 25 stilgelegd na ongeluk Daniel Craig

door Vertigo

Na geruchten dat het script van Bond 25 wordt herschreven op de set, zou de film nog meer in de problemen zitten. Hoofdrolspeler Daniel Craig zou zich namelijk bezeerd hebben en in allerijl van Jamaica, waar de opnames aan de gang waren, naar de Verenigde Staten zijn gevlogen voor röntgenfoto’s.

Naar verluidt was Craig in een bepaalde scène aan het sprinten, gleed hij uit en kwam hij ongemakkelijk ten val. Hij zou veel pijn lijden en geklaagd hebben over zijn enkel. Hoe lang de opnames stil zullen liggen, is onduidelijk. De geplande shoot in de Londense Pinewood Studios eind deze week zou alvast uitgesteld zijn.

Craig verzorgt veel van zijn eigen stunts en raakte al eerder gewond op de set van een James Bond-film. Zo werden twee van zijn tanden uitgeslagen tijdens de opnames van de eerste actiescène in Casino Royale en verloor hij een vingertopje gedurende de Quantum of Solacce-shoot. Toen scheurde hij ook een spier in zijn schouder. Tot slot bezeerde hij zijn knie terwijl hij een vechtscène inblikte van Spectre.

Bron: Variety