Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.12.2016

Officiële première Dode hoek

door Vertigo

Dode Hoek vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als ‘Mr Zero Tolerance’ ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

De hoofdrol in deze thriller wordt vertolkt door Peter Van den Begin en hij wordt bijgestaan door onder meer Soufiane Chilah en Jan Decleir. Regisseur van dienst is Nadil Ben Yadir, bekend van Les barons en La marche.

Op dinsdag 24 januari organiseert Vertigo samen met KFD de officiële première van deze spannende thriller in aanwezigheid van cast en crew.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de ZILVER of GOUD formule via onze abonnementspagina!

Wat? Avant-première Dode Hoek
Waar? Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
Wanneer? Dinsdag 24 januari 2017

KINEPOLIS_ANTWERPEN