Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.05.2018

Ocean’s 8-ster Mindy Kaling kreeg deze seksistische vraag voorgeschoteld

door Vertigo

Tijdens een interview voor Ocean’s 8 werd actrice Mindy Kaling (A Wrinkle in Time) een wel heel seksistische vraag gesteld. Kaling speelt een juwelierster in de film en een journalist kon niet geloven dat de actrice iets van diamanten afwist zonder ooit verloofd of getrouwd te zijn.

Ocean’s 8 is net zoals zijn drie voorgangers Ocean’s ElevenTwelve en Thirteen een film over een gewaagde overval en daarin heeft volgens Kaling elk personage zijn specaliteit. Daarom dat Debby Ocean (Sandra Bullock) Kaling en haar tegenspeelsters, waaronder Anne Hathaway en Sarah Paulson, rekruteert.

“Anne speelt een actrice en Sarah een party promoter,” zei Kaling in de talkshow Late Night with Seth Meyers. “Omdat ik blijkbaar een beruchte ouwe vrijster ben, was het volgens die journalist onmogelijk dat ik ooit al een diamant van dichtbij had gezien. Hij deed alsof er nog nooit een man van mij gehouden had!”

Meyers zei dat de journalist duidelijk niet begreep wat acteren was. “Je had moeten zeggen dat niemand in de cast ooit al een museum beroofd had,” zei hij tegen Kaling.

Bron: IndieWire

Lees meer over: