Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.12.2020

Nog oude slechterik gecast in Spider-Man-threequel

door Vertigo

Hoewel Sony onlangs ontkende dat Tobey Maguire en Andrew Garfield zullen terugkeren als Peter Parker in de Spider-Man-threequel met Tom Holland, lijkt de film de drie live-action Spidey-franchises samen te brengen.

Alfred Molina maakt namelijk een comeback als Doctor Octopus, de slechterik uit Spider-Man 2 met Maguire. Eerder werd ook al aangekondigd dat Jamie Foxx een comeback maakt als Electro, de slechterik uit The Amazing Spider-Man 2 met Garfield.

Verder zegt de entertainmentnieuwssite Collider dat Maguire nog aan het onderhandelen is om zijn opwachting te maken in de film en zou vervoegd worden door zijn Spider-Man-tegenspeelster Kirsten Dunst.

Ook Garfield zou van de partij zijn en herenigd worden met zijn The Amazing Spider-Man 2-tegenspeelster Emma Stone, als haar zwangerschap het toelaat.

Hoe de vork precies in de steel zit, is voorlopig onduidelijk. Aangezien Benedict Cumberbatch in de threequel zal opduiken als Doctor Strange, brengt hij mogelijk de verschillende Spider-Man-dimensies samen.

Bron: THR, Collider

Lees meer over: