Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.11.2017

Halloween-hoogtepunten met LeBron James, Toy Story, David S. Pumpkins en Star Wars

door Ben De Smet

De voorbije week was het alles Halloween wat de klok sloeg. Na de verkleedtriomf van Gwyneth Paltrow en de ‘afgang’ van Kristen Bell passeerden nog een paar toppers de revue. Een overzicht!

LeBron James als Pennywise

Pennywise was ongetwijfeld de populairste Halloweenoutfit van 2017. Ook NBA-ster LeBron James verkleedde zich als de clown uit It en hij deed dat weergaloos.

James postte een foto van zichzelf in vol ornaat op zijn Instagrampagina, met daarbij de onheilspellende tekst “Georgie!! Georgie!! #HappyHalloweenFolks”. Op de foto is de onherkenbare basketballer van top tot teen piekfijn uitgedost en we hoeven je niet te vertellen dat zijn imposante figuur de clown nog wat enger maakt.

Georgie!! Georgie!! #HappyHalloweenFolks 🎈🎈

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Bron: EW

 

Will Poulter goes Toy Story

Acteur Will Poulter wordt tot vervelens toe vergeleken met Sid uit Toy Story en dat heeft hij nu gebruikt voor de goeie zaak.

De acteur verkleedde zich voor Halloween in de legendarische pestkop om aandacht te vragen voor de organisatie Antibullying Pro. Poulter riep op om de organisatie te volgen en te steunen naar aanleiding van de antipestmaand in de VS en de antipestweek in het Verenigd Koninkrijk.

Bron: EW

 

David S. Pumpkins keert terug

Vorig jaar verbaasde Tom Hanks vriend en vijand met zijn instant-legendarische typetje David S. Pumpkins in een Halloweenspecial voor Saturday Night Live. Het filmpje over een bezeten lift ging toen viraal.

Deze Halloween keerde David S. Pumkins, maar dan in animatievorm:

Bron: /Film

 

Star Wars in New York

Halloweenstunt!

Twee YouTubers maken elk jaar een video voor Halloween waarin ze verkleed door de straten van New York rijden op speciale voertuigen. Ook dit jaar hebben ze kosten noch moeite gespaard.

De twee bouwden twee Super 73-moto’s om tot Star Wars-speeders. Daarmee gingen ze vervolgens wat rondrijden in The Big Apple.

Jesse liet op Twitter nog weten “Ik denk dat we dit jaar wel eens Halloween zouden kunnen winnen” en hij zou wel eens gelijk kunnen hebben.

Bekijk de video en de making of hieronder: