Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.04.2020

Nieuwe Seth Rogen- & Judd Apatow-komedies belanden rechtstreeks op VOD door coronacrisis

door Vertigo

Sony paste onlangs door de coronacrisis zijn releaseschema aan en heeft beslist dat één film alvast geen bioscooprelease krijgt, namelijk de komedie An American Pickle met Seth Rogen. De film zal vanaf deze zomer te zien zijn op Warner Bros.’ streamingdienst HBO Max.

An American Pickle gaat over een man die gepekeld wordt in een vat augurken en pas honderd jaar later ontwaakt. Met behulp van zijn achterkleinzoon, een computerprogrammeur, probeert hij zich aan te passen aan de moderne wereld.

Rogen nam beide hoofdrollen op zich en zegt: “We hebben heel hard aan het verhaal gewerkt en het zo persoonlijk mogelijk gemaakt. We zijn heel trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten tot de mensen het kunnen zien.”

“HBO Max is de perfecte plek voor films die opvallen,” zegt HBO Max-bons Kevin Reilly. “An American Pickle valt op en is een heerlijk originele, grappige en oprechte film.”

Verder komt The King of Staten Island van Rogens The 40-Year-Old Virgin– en Knocked Up-regisseur Judd Apatow rechtstreeks op video-on-demand terecht.

De film is gebaseerd op het leven van stand-upcomedian Pete Davidson en hij nam ook de hoofdrol op zich. The King of Staten Island is na Trolls World Tour al de tweede Universal-film die door de coronacrisis geen bioscooprelease krijgt.

Bron: The Playlist, Deadline