Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.02.2021

Nieuwe Mortal Kombat-film krijgt trailer

door Vertigo

Warner heeft de eerste trailer van Mortal Kombat online gezet, een nieuwe verfilming van de gelijknamige gamereeks die in Belgiƫ vanaf 7 april in de bioscoop te zien is. Mortal Kombat werd geproduceerd door James Wan (Aquaman).

Het verhaal draait rond Cole Young. Hij verdient zijn geld als MMA-vechter en is zich niet bewust van zijn afkomst. Hij weet dan ook niet waarom Outworlds keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd.

Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is.

Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano.

Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

De cast bestaat uit Lewis Tan (Deadpool 2) als Cole Young, Chin Han (Captain America: The Winter Soldier) als Shang Tsung, Joe Taslim (The Raid) als Sub-Zero, Jessica McNamee (The Meg) als Sonya Blade, Mehcad Brooks (Supergirl) als Jax, Tadanobu Asano (Thor) als Lord Raiden, Ludi Lin (Power Rangers) als Liu Kang, Max Huang (Kingsman: The Secret Service) als Kung Lao, Josh Lawson (Bombshell) als Kano, Sisi Stringer (Children of the Corn) als Mileena en Hiroyuki Sanada (Avengers: Endgame) als Scorpion.

Bekijk de trailer en posters van de hoofdpersonages hieronder:

Lees meer over: