Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.06.2021

Nieuwe Luca-, F9- en The Hitman’s Wife’s Bodyguard-fragmenten onthuld

door Vertigo

Luca

Pixar heeft een fragment uit Luca gedeeld, waarin de hoofdpersonages Luca (stem van Jacob Tremblay) en Alberto (Jack Dylan Glazer) proberen te verbergen dat ze eigenlijk zeewezens zijn.

De twee vrienden zijn namelijk op bezoek bij hun vriendin Giulia (Emma Berman), wiens vader van plan is om een mythisch zeemonster dat in de buurt van hun Italiaanse dorpje Portorosso gespot is uit te schakelen.

Luca werd geregisseerd door Enrico Casarosa, die eerder de Pixar-kortfilm La luna maakte, en is vanaf 18 juni zonder meerprijs te zien op Disney+.

F9

F9 krijgt op 14 juli een Belgische bioscooprelease en nu is er een nieuw fragment uit de negende Fast & Furious-film verschenen. Daarin wordt het team van Dominic Toretto (Vin Diesel) achtervolgd doorheen een mijnenveld.

Naast Dom duiken ook Tyrese Gibsons Roman Pearce, Ludacris’ Tej Parker en Nathalie Emmanuels Ramsey in de scène op.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

In een fragment uit The Hitman’s Wife’s Bodyguard, die op 28 juli de Belgische zalen haalt, wordt bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) herenigd met Sonia Kincaid (Salma Hayek), de vrouw van zijn vorige cliënt Darius Kincaid (Samuel L. Jackson).

Michael probeert in de sequel op The Hitman’s Bodyguard een rustig leven te leiden, maar wordt verstoord door Sonia die hem bij een gevecht betrekt.

Bron: /Film, /Film, ScreenRant