Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.02.2020

New Mutants voorgesteld op nieuwe filmstills

door Vertigo

20th Century Studios heeft een reeks nieuwe foto’s van Josh Boones The New Mutants onthuld waarop de hoofdpersonages vertolkt door Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga en Blu Hunt centraal staan.

Taylor-Joy vertolkt Ilyana Rasputin aka Magik, een Russische mutant met een magisch zwaard. In de Marvel-comics heeft ze een draak genaamd Lockheed als huisdier.

Williams geeft gestalte aan Rahne Sinclair aka Wolfsbane. Op één van de foto’s houdt ze een rozenkrans vast, een verwijzing naar haar religieuze opvoeding. Haar superkracht is de mogelijkheid om in een weerwolf te veranderen.

Heatons Sam Guthrie aka Cannonball kwam als kind vast te zitten in een mijnschacht en wist enkel te ontsnappen met behulp van zijn bijzondere gaven. Hij kan namelijk thermochemische energie opbouwen en zichzelf als een kanonskogel voortbewegen.

Zaga’s personage Roberto da Costa aka Sunspot kan dan weer zonne-energie omvormen tot fysieke kracht. Zijn huid wordt daarbij zwartgeblakerd en uiterst warm.

Tot slot kan Hunts Danielle Moonstar aka Mirage illusies oproepen. Haar halsketting van een beer verwijst naar de slechterik Demon Bear, een demonische entiteit die de vijf mutanten de stuipen op het lijf jaagt.

Bron: EW