Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.09.2022

Netflix presenteert duizelingwekkende dosis trailers en exclusieve clips

door Vertigo

Op het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix heeft de streamingdienst tal van trailers en eerste beelden getoond van aankomende films. Hieronder staan de belangrijkste trailers en clips opgelijst.

Enola Holmes 2 brengt opnieuw Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Helena Bonham-Carter samen als de familie Holmes. Ditmaal gaat het hoofdpersonage op zoek naar een vermist meisje uit een luciferfabriek.

In They Cloned Tyrone springen John Boyega, Jamie Foxx en Teyonah Parris in een lift naar een geheim lab. Zo ontdekken ze een samenzwering van de overheid. Het drietal probeert daar vervolgens munt uit te slaan.

Tudum bood ook een eerste blik op Heart of Stone. Daarin speelt Gal Gadot een spion die uit vliegtuigen springt, explosies ontwijkt en van bergen afglijdt.

De eerste beelden van Extraction 2, opnieuw met Chris Hemsworth, beloven eveneens heel wat actie. Zijn onder meer te zien: een helikopter die landt op een rijdende trein en een actiescène die in één lang shot gefilmd werd.

Ten slotte werd op Tudum een filmpje gepresenteerd van Rian Johnson, waarin de regisseur de hoofdpersonages van Knives Out-sequel Glass Onion voorstelt.