Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.01.2021

Mission: Impossible 7-actrice Vanessa Kirby openhartig over coronamaatregelen

door Vertigo

Vanessa Kirby keert terug als haar Mission: Impossible – Fallout-personage White Widow in Mission: Impossible 7 en heeft gereageerd op de uitbarsting van Tom Cruise nadat hij twee crewleden betrapte die de coronamaatregelen overtraden.

“Veiligheid is de boodschap,” zegt Kirby en voegt eraan toe dat ze zich persoonlijk laat inspireren door haar zus, die meewerkt als eerste regieassistente aan Mission: Impossible 7 en ook betrokken was bij Jurassic World: Dominion.

De Jurassic World-threequel was de eerste grote productie waarvan de opnames werden hervat nadat ze werden stilgelegd door de coronacrisis. “Het was inspirerend en hoopgevend om te zien dat mijn zus weer aan de slag ging en alles goed verliep,” zegt Kirby.

Zelf staat Kirby volgende week weer op de set van Mission: Impossible 7. De actrice kijkt alvast uit naar de halsbrekende stunts waarvoor de franchise bekend staat.

“Elke Mission: Impossible-film worden de stunts riskanter,” zegt Kirby. “Wat de zevende betreft, hebben we al enkele angstaanjagende stunts achter de rug en we moeten er nog veel opnemen. Het is voor iedereen een genoegen om terug te zijn.”

Bron: IndieWire, Collider