Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.02.2021

Michael B. Jordan in zee met Amazon voor Tom Clancy-actiethriller en meer

door Vertigo

Acteur Michael B. Jordan (Creed, Black Panther) was onlangs te zien in een Super Bowl-spot van Amazons virtuele assistent Alexa en gaat met zijn productiebedrijf Outlier Society exclusief series maken voor Amazon.

Daarnaast zal Amazon als eerste kunnen kiezen om de films van Outlier Society uit te brengen. Het eerste wapenfeit van de deal wordt Without Remorse, een verfilming van de gelijknamige Tom Clancy-roman met Jordan in de hoofdrol.

De actiethriller is vanaf 30 april 2021 te zien op Amazon Prime en gaat over een soldaat genaamd John Clark (Jordan) die wraak wil nemen op de Russische soldaten die zijn vrouw hebben vermoord en zo een internationaal complot op het spoor komt.

Without Remorse werd ingeblikt door Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) en geschreven door Taylor Sheridan (Sicario). De rest van de cast bestaat uit onder meer Jodie-Turner Smith (Queen & Slim), Jamie Bell (Billy Elliot) en Guy Pearce (Memento).

Volgens Jordan is de deal met Amazon, die naast film en tv ook muziek en mode omvat, een opwindend nieuw hoofdstuk voor Outlier Society.

“Amazons wereldwijde en uitgebreide bereik geeft ons de kans om ons publiek op innovatieve manieren te entertainen en engageren,” zegt Jordan. “Ondertussen blijven we vastberaden om uiteenlopende verhalen en artiesten te steunen.”

Bekijk de poster van Without Remorse hieronder: