Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.05.2016

Zelfs Melissa McCarthy vindt Ghostbusters-trailer verwarrend

door Steven Tuffin

Eerder raakte bekend dat de Ghostbusters-reboot de meest gehate filmtrailer ooit heeft op YouTube. Ondertussen heeft actrice Melissa McCarthy, die samen met Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones deel uitmaakt van nieuwe spokenjagersteam, verteld dat ook zij haar vragen had bij de promospot.

De Spy-ster kreeg tijdens een radioshow de vraag voorgeschoteld waarom de trailer begint met een referentie naar de originele film  met de woorden “30 years ago...”, terwijl de nieuwe versie als een reboot en niet als sequel staat aangekondigd. “Ik begreep er ook niks van”, antwoordde McCarthy. “Onze film refereert op geen enkel moment naar de vorige.”

De actrice drukte haar gastheren en hun luisteraars op het hart dat zij gelijkaardige vragen gesteld heeft aan de studio-verantwoordelijken. “In mijn ogen gaat het om een vergelijkbaar verhaal – vier onverwachte helden die New York City moeten redden van een leger spoken – maar daar houden alle gelijkenissen op. Eerlijk: ik was er zelf ook niet tevreden over.”

Ghosbusters draait vanaf 10 augustus in de bioscoop.

Bron: Variety Latino

@Waanzinema

Lees meer over: