Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.03.2021

Meer details nieuwe Aaron Sorkin-film met Nicole Kidman en Javier Bardem onthuld

door Vertigo

Aaron Sorkin is begonnen aan de opnames van zijn The Trial of the Chicago 7-opvolger Being the Ricardos, een waargebeurd drama over het legendarische sitcom- en showbizzkoppel Lucille Ball en Desi Arnaz (Nicole Kidman en Javier Bardem).

Het verhaal speelt zich af tijdens een opnameweek van de sitcom I Love Lucy, waarin Ball en Arnaz het echtpaar Lucy en Ricky Ricardo speelden, en gaat over een persoonlijke en professionele crisis in het leven van het duo.

Ondertussen werd ook de rest van de Being the Ricardos-cast onthuld. J.K. Simmons (Whiplash) en Nina Arianda (Richard Jewell) vertolken William Frawley en Vivian Vance, de tegenspelers van Ball en Arnaz in I Love Lucy.

Tony Hale zal I Love Lucy-hoofdscenarist en –executive producer Jess Oppenheimer vertolken. Hales Arrested Development-collega Alia Shawkat en The Office-acteur Jake Lacy kruipen in de huid van I Love Lucy-schrijvers Madelyn Pugh en Bob Carroll Jr. Verder zullen ook onder meer Clark Gregg (The Avengers) en Christopher Denham (Argo) in Being the Ricardos te zien zijn.

Bron: IndieWire