Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.12.2021

Matrix-duo Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves teasen reünie in John Wick-franchise

door Vertigo

Carrie-Anne Moss heeft in een gesprek met haar The Matrix Resurrections-tegenspeler Keanu Reeves voor het Amerikaanse tijdschrift People onthuld dat ze fan is van de John Wick-franchise, waarin hij de hoofdrol vertolkt.

“Ik heb de John Wick-films bekeken met mijn zoon,” zegt Moss. “Dat heeft ons niet alleen dichter bij elkaar gebracht, maar me ook doen appreciëren hoe goed Keanu is in het vertellen van een verhaal met zijn lichaam. Het is echt een kunstvorm.”

“Dat is heel lief van je, bedankt,” reageert Reeves en voegt eraan toe dat hij fan is van Moss’ The Matrix-personage Trinity. “Ik zie echter in al je performances wat je met je ogen probeert te communiceren. Je bent altijd heel aanwezig en zelfs op momenten van zwakte heel krachtig.”

Op de suggestie van de People-journalist dat Moss net als The Matrix-acteur Laurence Fishburne de John Wick-franchise zou kunnen vervoegen, zegt Reeves: “Dat zou geweldig zijn. Wil je een huurmoordenaar spelen?”

Moss antwoordt dat ze het graag zou doen en grapt dat ze alvast zal beginnen te oefenen. “Let op je woorden,” zegt Reeves. “Ik ga er werk van maken.”

Bron: People