Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.10.2017

Heeft Marvel dan toch grootse plannen met Hulk?

door Ben De Smet

Mark Ruffalo, die Hulk speelt in de Marvel-films, heeft al meermaals laten weten dat hij graag een solofilm over zijn personage zou zien verschijnen. Die is er nog niet, maar Hulk zal wel aanweziger zijn op het Marveluniversum.

Ruffalo vertelde dat Marvel-bons Kevin Feige hem onlangs apart nam om hem te vragen naar zijn ideeën over Hulk. Groot probleem blijft dat de solorechten voor Hulk nog in handen zijn van Universal.

Daarom stelde Feige voor Hulks evolutie te verspreiden over drie films: Thor: Ragnarok, Avengers 3 en Avengers 4. In de ‘trilogie’ begint Hulk te spreken, waardoor duidelijk wordt dat hij de taal en de kijk van een 6-jarige heeft. Ruffalo hield er naar eigen zeggen van om op die manier zijn personage heruit te vinden.

Ondertussen is bekend dat er twee scènes te zien zullen zijn na de aftiteling van Thor: Ragnarok, één als deel van de plot, en één als grap. Ook zijn twee nieuwe clips uit de film online verschenen, meer bepaald een gladiatorscène en een improvisatiescène tussen Hemsworth en Waititi.

Thor: Ragnarok komt op 25 oktober in de zalen.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: