Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.03.2021

Marvel-baas en -acteurs reageren op gerucht rond Chris Evans’ Captain America-comeback

door Vertigo

Onlangs deed het gerucht de ronde dat Chris Evans kort na zijn afscheid in Avengers: Endgame een comeback als Captain America zou maken. Evans ontkende het gerucht en nu heeft ook Marvel-baas Kevin Feige het de kop ingedrukt.

“Ik zeg niet vaak ‘nee’ meer omdat er voortdurend verrassende dingen gebeuren, maar Chris Evans heeft het gerucht rond zijn Captain America-comeback vrij snel ontkracht,” zegt Feige.

Ook The Falcon and the Winter Soldier-acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan, die in het MCU Captain America’s vrienden Sam Wilson aka de Falcon en Bucky Barnes aka de Winter Soldier vertolken, hebben op het gerucht gereageerd.

Mackie was aan het vissen toen het gerucht de ronde begon te doen en kreeg het te horen van de man bij wie hij zijn aas koopt. “Ik ben al twintig jaar vaste klant en hij wist eerst niet wie ik was,” zegt Mackie. “Plots bleek ook hij een fan te zijn.”

“Marvel doet altijd zo geheimzinnig,” vervolgt hij. “Het is belachelijk wat we wel en niet weten. Ik heb geen idee hoe de vork in de steel zit. Zelfs de kerel waar ik het net over had, weet meer over wat er aan de hand is met Marvel dan ik.”

Volgens Stan is alles mogelijk. “Ik heb gezien dat Chris er iets over getweet heeft en ik heb het gevoel dat hij in zo’n situaties altijd weet hoe hij moet reageren,” zegt Stan. “Ik wist niet wat ik er van moest denken en ik heb geen verdere info.”

“Wat mij betreft, kan je niet aan Captain America denken zonder aan Chris Evans te denken,” vervolgt hij. “Zijn vertolking was geweldig en hij zal altijd min of meer in het MCU aanwezig zijn. Dat is het geval in The Falcon and the Winter Soldier.”

Bron: EW