Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.01.2021

Marvel-baas blikt vooruit naar tv-reeks Secret Invasion en Black Panther II

door Vertigo

WandaVision is vanaf vrijdag 15 januari te zien op Disney+ en ondertussen heeft Marvel-baas Kevin Feige vooruitgeblikt naar één van de volgende Marvel-reeksen voor de streamingdienst, Secret Invasion.

De reeks is gebaseerd op een verhaallijn uit de comics waarin een aantal superhelden in het geheim werden vervangen door de van gedaante veranderende Skrulls.

“Er zaten meer personages in de Secret Invasion-comics dan in Avengers: Endgame, dus dat gaan we niet doen,” zegt Feige. “De reeks is geïnspireerd door de paranoia van de Secret Invasion-comics met hun geweldige plotwendingen.”

Verder blikt Feige ook vooruit naar Ryan Cooglers Black Panther II en herhaalt dat Chadwick Boseman niet zal worden vervangen. Hij voegt er aan toe dat de acteur ook niet digitaal opnieuw tot leven zal gewekt worden.

“Ryan is momenteel bezig met het script,” zegt Feige. “Hij gaat respectvol, lief en geniaal te werk en daar putten we troost uit. Het was altijd al de bedoeling om in Black Panther II de mythologie en het inspirerende aspect van Wakanda verder uit te diepen.”

Bron: /Film, /Film