Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

28.04.2019

Mark Hamill uit alweer kritiek op huidige Star Wars-trilogie

door Vertigo

Mark Hamill kan het maar niet verkroppen dat zijn Star Wars-personage Luke Skywalker niet herenigd werd met Harrison Fords Han Solo en Carrie Fishers Leia in de nieuwe trilogie.

De acteur deelde een bewerkte foto van Billy Dee Williams’ Lando Calrissian uit The Rise of Skywalker waar het trio en de titel Star Wars: What Should Have Been aan toegevoegd werden. “Gemiste kans,” schreef hij er onderaan bij.

Eerder deze maand zei Hamill: “The Rise of Skywalker komt uit in december dus ik heb nog maar acht maanden om de trol uit te hangen. Ik plaag de fans graag online. Het maakt hen gek. Ik ben er zeker van dat Disney er niet mee kan lachen, maar wat gaan ze doen? Mij ontslaan?”

Hamills recente tweet kreeg veel kritiek waarop de acteur reageerde: “Ik zag een foto van mijzelf, Billy Dee, Harrison en Carrie en ik heb hem gedeeld omdat ik hen mis. Meer valt er niet achter te zoeken. Ik hou ook van de nieuwe cast en wou niemand op stang jagen. Misschien had ik beter wat Avengers: Endgame-spoilers gepost.”

Bron: IndieWire, Dark Horizons