Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.03.2018

Mad Men-icoon Jon Hamm speelde bijna een legendarische X-Men-slechterik

door Vertigo

The New Mutants zou oorspronkelijk binnenkort in de bioscoop verschijnen, maar 20th Century Fox was naar verluidt niet tevreden met Josh Boones film. Vandaar dat de release van de film met anderhalf jaar werd uitgesteld en de helft van de film de prullenmand zou ingaan.

Een van de zaken die geknipt wordt, zou een cameo van Mad Men– en Baby Driver-acteur Jon Hamm zijn als iconische X-Men-slechterik Mr. Sinister. Naar Sinister werd al verwezen in een post-credits-scène van X-Men: Apocalypse en Hamm zou op gelijkaardige wijze aan het einde van The New Mutants zijn verschenen. In plaats daarvan zou nu een cameo van Antonio Banderas in een andere schurkenrol komen.

Volgens dezelfde bronnen moet The New Mutants herwerkt worden, aangezien de griezelige toon van de trailer niet overeenstemt met wat de huidige versie van de film te bieden heeft. Het succes van horrorfenomeen It zou Fox ertoe hebben aangezet om de trailer uit te brengen, maar nu zou regisseur Boone de film nog een stuk enger moeten maken. En dat terwijl hij dat van Fox eerst niet mocht.

Bron: /Film