Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.05.2020

MacGruber-fan Christopher Nolan geeft geplande tv-reeks zijn zegen

door Vertigo

Christopher Nolan liet in het verleden al vallen dat hij een fan is van Jorma Taccones actiekomedie MacGruber, een parodie op de serie MacGyver, en heeft de geplande MacGruber-reeks voor de streamingdienst Peacock zijn zegen gegeven.

Taccone nodigde Nolan uit naar een repetitie van de pilootaflevering, maar hij kon er niet bij zijn. In plaats stuurde Nolan een e-mail terug naar Taccone, waarin stond:

“Hoewel ik er niet kan bij zijn om je de eerste stap van je reis te zien nemen, weet dat ik in gedachten bij je ben. Hoewel het misschien oneerlijk is om je nog verantwoordelijker te doen voelen, moet ik je zeggen dat de wereld niet kan wachten en je in de gaten houdt.”

Verder onthulde Taccone dat hij Nolan ooit benaderde tijdens een etentje van de Directors Guild of America en hem een voorstel deed voor een MacGruber-sequel.

“Ik suggereerde dat er in de begingeneriek ‘Directed by Christopher Nolan‘ zou staan met een asterisk en dat de echte regisseur pas op het einde van de film zou onthuld worden,” zegt Taccone. “Hij zei dat hij het zou bespreken met zijn vrouw.”

Bron: /Film