Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.12.2018

Maakt MoviePass een comeback met drie nieuwe tariefplannen?

door Vertigo

MoviePass geeft zich nog steeds niet gewonnen en kondigde drie nieuwe tariefplannen aan voor 2019, telkens goed voor drie bioscoopfilms per maand. Het prijskaartje wordt vanaf nu regionaal bepaald. Inwoners van New York en Los Angeles zullen met andere woorden meer betalen dan inwoners van kleinere steden.

Met het “select plan” van 9,95 tot 14,95 dollar kunnen abonnees drie 2D-films per maand bekijken, maar niet tijdens het openingsweekend. Dat kan wel met het “all access plan” tegen een maandelijks bedrag van 14,95 tot 19,95 dollar. Tenslotte biedt het “red carpet plan” drie 3D- of IMAX-films aan voor 19,95 tot 24,95 dollar per maand, maar het abonnement geldt wederom niet voor de eerste week van de bioscooprelease.

“We moeten veranderen,” zei MoviePass-CEO Mitch Lowe. “We hebben de harten van miljoenen bioscoopgangers veroverd en nu moeten we hun vertrouwen terugwinnen. We beseffen dat er het laatste jaar veel veranderd is voor onze abonnees en dat ze voor enkele, onaangename verrassingen kwamen te staan.”

“We hebben geluisterd,” vervolgde hij, “en zijn van plan om de Amerikaanse gebruiker het beste aanbod te doen in 2019 en verder.”

Bron: IndieWire

Lees meer over: