Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.02.2018

Last Jennifer Lawrence een acteerpauze in om zich op politiek te focussen?

door Vertigo

Jennifer Lawrence werkte de afgelopen jaren aan een rotvaart films af, maar zou het nu even rustiger aan gaan doen. De actrice zou van plan zijn om een acteerpauze in te lassen:

“Ik ga een jaar pauze nemen. Ik wil hechter gaan samenwerken met de organisatie Represent.Us en ga proberen om jongeren geïnteresseerd te maken in lokale politiek. We staan we los van partijpolitiek, we willen corruptie aanpakken. Dat doen we door anticorruptiewetten door te drukken op staatsniveau. Zo willen we onze democratie redden.”

Vreemd genoeg ontkende later een woordvoerder van Lawrence dat ze effectief een acteerpauze zal inlassen. Zodra de opnames van een van haar aankomende projecten beginnen, zou Lawrence weer gaan acteren. Momenteel staan er met onder meer Luca Guadagnino’s Burial Rites, Adam McKay’s Bad Blood, de biopic Zelda over Zelda Fitzgerald en een voorlopig naamloze film met Amy Schumer nog enkele interessante projecten op stapel. Die worden momenteel voorbereid en zouden binnenkort gefilmd kunnen worden.

Dit is hoe dan ook niet de eerste keer dat de Red Sparrow-actrice blijk geeft van haar politiek engagement. In een interview met Oprah gaf ze al aan dat die interesse gegroeid is sinds Trump president werd en dat het “bijna een obsessie” is geworden. Vorige maand liep ze samen met Cameron Diaz en Adele ook mee in de Women’s March.

I stand in solidarity for Women’s rightsEqual payDACACHIP

Geplaatst door Jennifer Lawrence op zaterdag 20 januari 2018

Bron: The PlaylistEW