Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.04.2019

Lag einde Avengers: Endgame al jarenlang vast?

door Vertigo

Om het einde van Avengers: Endgame geheim te houden werden volgens Hulk-acteur Mark Ruffalo vier alternatieven ingeblikt. Hoe de vork precies in de steel zit weet hij echter niet.

“Ik heb niet eens een volledig script gekregen,” zei de notoire flapuit. “Het mijne bevatte zelfs valse scènes. Captain America trouwt in deze film!”

Of dat een grap of een spoiler is, valt af te wachten. Hoe dan ook ligt het echte einde van Avengers: Endgame aldus regisseurs Joe en Anthony Russo al lang vast.

“Toen we aan de slag waren met zowel Infinity War als Endgame hebben we eerst en vooral het einde van Endgame uitgedokterd,” zeiden ze. “Het is heel moeilijk om een verhaal te vertellen als je niet weet waar het naartoe gaat.”

Ook de trailer van Avengers: Endgame zou een valse scène bevatten, namelijk het moment waarop Iron Man (Robert Downey Jr.) en Captain America (Chris Evans) hun geschil uit Captain America: Civil War bijleggen.

“Dat zit eigenlijk niet in de film,” zei Joe Russo. “We hebben met de trailers gesjoemeld om de plot niet prijs te geven.” Later kwam hij op zijn woorden terug en hintte hij dat de scène het mogelijk wel gehaald heeft.

Bron: /Film, /Film