Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

15.10.2021

Kumail Nanjiani beschrijft superkrachten Eternals-personage op hilarische wijze

door Vertigo

Kumail Nanjiani was onlangs samen met zijn tegenspeelster Salma Hayek te gast in de talkshow Jimmy Kimmel Live om Chloé Zhao’s Eternals te promoten en werd gevraagd welke superkrachten zijn personage Kingo precies heeft.

“Ik schiet shit uit mijn handen,” zegt Nanjiani en bootste pistolen na met zijn vingers. “Ik weet nog dat ik aan Chloé vroeg hoe ik precies moest schieten. Haar antwoord was ‘vingerpistolen’. Dat vond ik onnozel, maar ze beloofde me dat het er cool zou uitzien. Toch voelde ik me tijdens de opnames zes maanden lang heel idioot.”

Nanjiani zegt echter dat het eindresultaat er effectief cool uitziet en Hayek voegt eraan toe dat ze hem handbewegingen zag oefenen op de set. Omdat Kingo ook een Bollywood-musicalacteur is en in gebarentaal communiceert met zijn dove teamgenoot Makkari (Lauren Ridloff), wist Hayek nooit echt wat hij aan het doen was.

“Ik wist niet of hij een Bollywood-dansje aan het repeteren was, in gebarentaal aan het praten was of andere manieren voor ‘vingerpistolen’ aan het bedenken was,” zegt de actrice.

Bekijk het eerste fragment uit Eternals, waarin Nanjiani’s ‘vingerpistolen’ opduiken, hieronder:

Bron: EW