Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.11.2021

Kristen Stewart stelt journalist voor om antwoord op veelgestelde vraag te googelen

door Vertigo

Spencer-actrice Kristen Stewart is het beu dat haar roem vergeleken wordt met die van prinses Diana en in een gesprek met de website Insider maakte ze dat ook heel duidelijk.

“Mijn tijd zit er bijna op, maar ik wilde je nog één vraag stellen,” zei de journalist. “De paparazzi en de media waren gek op Diana. Je kunt je daar zeker en vast in herkennen. Heb je door Spencer te filmen je levensstijl aangepast?”

“Nee,” antwoordde Stewart. “Diana had een totaal andere job en ik heb het daar al vaak over gehad. Aangezien je tijd erop zit, moet je het maar googelen. Ik heb er genoeg van.”

Eerder tijdens het interview vertelde Stewart dat ze niet aan methodacting deed voor Spencer. “Ik heb geen nood aan trucjes of mezelf overtuigen dat ik iemand anders ben,” zei ze.

Stewart twijfelde echter aanvankelijk of ze de rol aankon. “Voordat je aan iets begint, is het onmogelijk om je in te beelden hoe het zal aanvoelen,” zei ze. “Het is dus heel onverantwoord om aan iemand te zeggen: ‘Ik weet dat ik dit kan.’ Dat heb ik niet gedaan. In plaats daarvan zei ik: ‘Ik ga mijn uiterste best doen’.

Bron: IndieWire

Lees meer over: