Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.07.2020

Krijgt Woody Allens A Rainy Day in New York Amerikaanse VOD-release?

door Vertigo

De Britse distributeur Signature Entertainment gaat Woody Allens A Rainy Day in New York met Timothée Chalamet, Selena Gomez, Elle Fanning en Jude Law in verschillende landen uitbrengen op video-on-demand.

Mogelijk verschijnt de film ook in de Verenigde Staten, waar hij door de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de regisseur geen biopscooprelease kreeg.

Signature Entertainment-CCO Jon Bourdillon heeft er alvast geen probleem mee om met Allen in zee te gaan. “Hij is niet aangeklaagd en heeft de beschuldigingen altijd ontkend,” zegt Bourdillon. “Het leek ons ongepast om te weigeren met hem samen te werken.”

“Er zijn anderen die wel werden aangeklaagd voor allerlei zaken wiens films wel in omloop zijn,” vervolgt hij. “We verdelen films en als we er één vinden die het Britse publiek zou kunnen aaanspreken, overbruggen we de kloof tussen productie en home entertainment.”

Nieuws over een Amerikaanse release is er nog niet, maar volgens Bourdillon lopen de gesprekken voor de rest vlot. “Er komen weinig nieuwe films uit op dit moment en er is vraag naar romcoms met grote namen in het bijzonder,” zegt hij.

Bron: The Playlist