Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.09.2021

Knettergekke Nicolas Cage, nieuwe Edgar Wright en meer te zien op We Love Cinema Days

door Vertigo

Vier dagen lang, van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september, zijn het weer hoogdagen voor de filmliefhebber dankzij de We Love Cinema Days.

Een hele zomer lang konden we eindelijk genieten van fantastische films. In de herfst staat er nog meer verwennerij op het programma want we beginnen met maar liefst zestien avant-premières.

Of het nu gaat over de releases van de week, de langverwachte filmtopper die u nog niet heeft gezien of een exclusieve avant-première speciaal voor de gelegenheid aangeboden: vier dagen lang kan iedereen naar absoluut elke film voor amper 6 euro.

Tot de avant-premières behoren de thrillers Last Night in Soho van Edgar Wright, The Nest van Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene), Till Death met Megan Fox en Run met Sarah Paulson.

Verder staan ook de actiefilms Prisoners of the Ghostland met Nicolas Cage, The Protege van Martin Campbell (Casino Royale) en Copshop met Gerard Butler op het programma.

Tot slot gaan ook de animatiefilm Seal Team, het romantische drama Words on Bathroom Walls en het door het leven van Céline Dione geïnspireerde Aline: The Voice of Love in avant-première tijdens de We Lone Cinema Days.

Meer info vind je hier.