Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.09.2022

Kinepolis lanceert abonnementsformule

door Vertigo

Kinepolis België lanceert op 3 oktober de gloednieuwe ‘Movie Club’-formule. Wie toetreedt tot de club betaalt maandelijks €9,95 en geniet zo elke maand van film op het grote scherm en tal van andere filmvoordelen. België is het eerste Europese land waar Kinepolis de ‘Movie Club’ introduceert.

Met de Kinepolis Movie Club, geniet je van de nieuwste films voor slechts €9.95 per maand. In die prijs is maandelijks één filmbezoek inbegrepen, voor bijkomende bezoeken die maand betaal je het voordeeltarief van €9.95 per film. Je kan ook, altijd één persoon meenemen aan hetzelfde voordeeltarief.

Leden van de Movie Club genieten bovendien van een korting in de Kinepolis-shop en van exclusieve filminfo en promoties. Je krijgt ook korting bij de aankoop van tickets voor Kinepolis-evenementen. Je engageert je voor minimum 6 maanden, daarna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Als je een maand of langer niet naar de bioscoop kunt gaan, is gratis bioscoopbezoek niet verloren. Je spaart je saldo op.

“Bij Kinepolis hebben we al jaren de Movie Card, Family Card en Student Card, maar het is voor het eerst dat we een maandelijks lidmaatschap lanceren. We richten ons hiervoor op frequente bioscoopbezoekers of bezoekers die vaker zouden willen komen en dat dankzij deze formule op een voordeliger manier kunnen. Leden van onze Movie Club krijgen ook toegang tot exclusieve filminformatie en promoties”, alduys Stijn Vanspauwen, Country Manager Box Office, Sales & Marketing bij Kinepolis België.

Lees meer over: