Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.11.2020

Kate Mara openhartig over onaangename Fantastic Four-ervaring

door Vertigo

Kate Mara vertolkte Sue Storm aka The Invisible Woman in Josh Tranks geflopte Fantastic Four en heeft onthuld dat er op de set een heel onaangename sfeer heerste. “Ik had meer mijn instinct moeten volgen,” zegt ze.

“Zo had ik het gevoel dat ik sommige uitspraken van mensen niet mocht tolereren en dat de sfeer mijn acteerprestatie beïnvloedde,” vervolgt ze. “Als je wordt betaald om iets te doen, heb je het recht om te zeggen dat het door een of andere reden niet lukt.”

Mara heeft echter niets gezegd omdat superheldenfilms als Fantastic Four het gewoonlijk heel goed doen en ze dacht dat het een goede carrièrezet was. “Dat werd me verteld en dat vertelde ik mezelf,” zegt ze.

“Ik heb er geen spijt van dat ik in de film heb meegedaan, maar ik heb er wel spijt van dat ik niet voor mezelf ben opgekomen,” voegt ze eraan toe. “Als mijn dochter ooit actrice wordt, wil ik niet dat ze het gevoel heeft dat ze moet zwijgen.”

“Moest ik mij nu in dezelfde situatie bevinden, zou het volgens mij anders zijn afgelopen of zou het gewoon een andere omgeving zijn geweest. Fantastic Four was in elk geval een leerrijke ervaring.”

Bron: The Playlist