Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2016

Jurassic World-sequel wordt enger

door Vertigo

Vanaf februari volgend jaar zullen in Hawaï en Londen de opnames van de Jurassic World-sequel plaatshebben. Een website voelde producent, co-scenarist en regisseur van de succesvolle voorganger Colin Trevorrow aan de tand over wat we kunnen verwachten van de sequel.

“De sequel zal spannender en enger zijn dan Jurassic World. Ik had mijn zinnen gezet op J.A. Bayona als regisseur alvorens de studio hem een mogelijkheid beschouwde. De film is ontwikkeld met Bayona’s achtergrond en ervaring in het achterhoofd.”

Bayona regisseerde eerder de horrorfilm The Orphanage en zal met de Jurassic World-opvolger opnieuw de horrortoer opgaan. Trevorrow heeft ook laten weten dat de film meer gebruik zal maken van animatronics dan zijn op digitale effecten steunende voorganger.

Trevorrow maakte ook brandhout van het gerucht dat het vervolg dinosauriërs zou opvoeren als militaire wapens: “Het Jurassic War-idee doet al een tijdje de rond, maar wat mij betreft hebben we dat snel afgehandeld in Jurassic World. Op naar de toekomst.”

Hoofdacteur Chris Pratt ontving trouwens recent het scenario van de Jurassic World-sequel en liet zich enthousiast uit op Twitter:

Een titel voor de Jurassic World-sequel is voorlopig nog niet bekend. De film zal vanaf 22 juni 2018 in de zalen te zien zijn.

Bron: Jurassic Outpost