Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.06.2017

Jonge Dumbledore gezocht voor Fantastic Beasts-sequel

door Vertigo

Ben je tussen 13 en 18 jaar en heb je altijd al eens willen meespelen in een echte blockbuster? Ben je bovendien een grote fan van het Harry Potter-universum? Dan kan je nu je kans grijpen, want Warner Bros. Pictures heeft op de Harry Potter-fansite Pottermore bekendgemaakt dat ze binnenkort open audities houden voor de sequel van Fantastic Beasts and Where to Find Them.

De filmstudio zoekt jonge acteurs tussen 13 en 16 om tienerversies te spelen van Newt Scamander, Leta Lestrange en een personage met de naam Sebastian. Daarnaast hebben ze twee jongens tussen 16 en 18 jaar nodig om in de huid te kruipen van jongere versies van Gellert Grindewald en Albus Dumbledore.

Om de rollen te kunnen spelen, heb je geen eerdere acteerervaring nodig. Wel moet je vrij zijn tijdens de opnameperiode – tussen augustus en november dit jaar – en in het bezit zijn van een Brits, Iers of EU-paspoort.

De oproep bevestigt het vermoeden dat er in de sequel flashbacks te zien zullen zijn, onder andere over de vriendschap tussen Dumbledore en Grindelwald. Jude Law en Johnny Depp zullen de volwassen versies van deze personages spelen.

Bron: Dark Horizons