Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.10.2020

Jonas Govaerts maakt bloederige videoclip voor Willy Organ

door Vertigo

Welp-regisseur Jonas Govaerts heeft de nieuwe videoclip van de Vlaamse zanger Willy Organ ingeblikt, Kom je ontvoeren vannacht. De twee lieten zich inspireren door hun gedeelde passie voor horrorfilms.

“We hebben veel over en weer gemaild over wat het moest worden, maar één ding stond al van in het begin vast: het zou een horrorclip worden, inclusief een bloedige moord,” vertelt Govaerts aan Humo.

Oorspronkelijk zou de clip worden opgenomen in het decor van Familie, meer bepaald de woonkamer van Roel Vanderstukkens personage, maar dat ging door de coronacrisis niet door.

“Jammer, al vermoed ik dat we anders toch al na een halve draaidag waren buitengesmeten, als ze hadden gezien wat we precies aan het doen waren,” zegt Govaerts.

Govaerts kreeg naar eigen zeggen veel kritiek over zich heen voor zijn fake trailer van Van Ranst: The Movie en besloot daarom om een beeld van Willy Organ tussen András Pándy en Marc Dutroux in te schrappen. “Ik dacht: misschien moet ik dit keer een beetje voorzichtiger zijn,” zegt Govaerts.

Bekijk de clip hieronder:

Bron: Humo

Lees meer over: