Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.01.2022

Johnny Knoxville openhartig over penisbreuk en andere Jackass-verwondingen

door Vertigo

Johnny Knoxville heeft naar aanleiding van Jackass Forever teruggeblikt op een stunt met een moto voor de film Jackass Presents: Mat Hoffman’s Tribute to Evel Knievel waarbij hij zijn penis brak. De acteur scheurde zijn urinebuis en liep drieënhalf jaar met een katheter rond.

“De dokter zei dat mijn penis buiten dienst zou geweest zijn als hij een paar centimeter verder was geraakt,” zegt Knoxville. “Sindsdien ben ik echter twee keer vader geworden dus hij werkt perfect.”

Doorheen de Jackass-franchise raakte Knoxville al verschillende keren gewond en Jackass Forever was geen uitzondering. Tijdens de opnames van een bepaalde stunt werd hij namelijk aangevallen door een stier.

“Ik belandde in het ziekenhuis met een gebroken pols, een gebroken rib, een hersenschudding en een hersenbloeding,” zegt Knoxville. “Ik moest magnetisch behandeld worden aan mijn hoofd en heel veel cognitieve tests afleggen. Nu voel ik me echter beter dan ooit.”

De acteur noemt zijn aanvaring met de stier de ergste ervaring van zijn Jackass-carrière, maar voegt eraan toe dat hij fysieke letsels verkiest boven pepperspray. Ook elektrocutie vindt hij maar niets en bij koud weer en koud water trekt hij de grens. “Dat is gewoon irrationeel,” zegt hij.

Bron: EW

Lees meer over: