Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.11.2020

Johnny Depp verlaat Fantastic Beasts-franchise

door Vertigo

Johnny Depp verloor onlangs een rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun, waarin hij werd beschuldigd van partnergeweld, en heeft nu de Fantastic Beasts-franchise de rug toegekeerd. Depp vertolkte de slechterik Grindelwald.

“Ik wil iedereen bedanken die me heeft gesteund en trouw aan me is gebleven,” schrijft Depp op Instagram. “Jullie vele liefdevolle en bezorgde berichten hebben me ontroerd, zeker de voorbije dagen.”

“Ik wil jullie laten waten dat Warner Bros. me heeft gevraagd om ontslag te nemen als Grindelwald in de Fantastic Beasts-films en ik heb hun verzoek gerespecteerd en ingewilligd,” vervolgt hij.

“Ondanks het surreële vonnis van de Britse rechtbank zal ik blijven vechten om de waarheid te vertellen en ik kan bevestigen dat ik in beroep ga. Ik blijf vastberaden en ben van plan om te bewijzen dat de beschuldigingen tegen me onterecht zijn. Mijn leven en carrière zullen niet worden gedefinieerd door dit moment.”

Warner Bros. heeft laten weten dat er een nieuwe acteur wordt gezocht om Grindelwald te vertolken in de Fantastic Beasts-threequel, waarvan de opnames momenteel bezig zijn, en dat de film is uitgesteld van november 2021 naar de zomer van 2022.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Johnny Depp (@johnnydepp) le

Bron: Variety

Lees meer over: