Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

01.05.2020

John Wick 4-regisseur vreest dat hij actie uit deel drie niet meer kan overtreffen

door Vertigo

Regisseur Chad Stahelski werkt momenteel aan het script van de vierde John Wick-film, maar weet niet hoe hij de actiescènes uit John Wick: Chapter 3 – Parabellum gaat overtreffen.

“Ik ben al een paar keer zwetend wakker geworden omdat ik niet weet hoe ik de scène met de paarden kan evenaren,” zegt hij. “Eerlijk gezegd: ik heb geen fucking idee.”

“Ik heb een paar heel coole, shockerende, leuke en unieke ideeën voor de vierde film, maar geen idee hoe ik ze moet uitvoeren,” voegt hij eraan toe. “Daar ben ik nog niet uit.”

De vierde John Wick-film zou normaal op 21 mei 2021 de Amerikaanse zalen halen, maar door de coronacrisis is dat niet meer zeker. Hoofdrolspeler Keanu Reeves was namelijk nog bezig met de opnames van de vierde Matrix-film voordat alles werd stilgelegd.

“Ze hadden nog maar vier weken gedraaid,” zegt Stahelsi. “Keanu moet eerst verderdoen aan The Matrix en daar zal hij wellicht tot het einde van het jaar mee zoet zijn. Pas daarna is het aan ons. Wie weet wanneer de film zal uitkomen?”

Bron: IndieWire

Lees meer over: