Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

01.04.2022

John Travolta, M. Night Shyamalan en Sylvester Stallone betuigen steun aan Bruce Willis

door Vertigo

Eerder deze week raakte het nieuws bekend dat Bruce Willis acteren zou opgeven nadat afasie bij hem werd vastgesteld, een cognitieve aandoening die het communicatievermogen tot aantast.

Vele collega’s van Willis hebben ondertussen al hun steun uitgesproken en herinneringen aan de acteur gedeeld.

John Travolta, Willis’ medespeler in Pulp Fiction, deelde op Instagram het volgende: “Bruce en ik werden goede vrienden wanneer we samen twee van onze grootste hits deelden: Pulp Fiction en Look Who’s Talking. Jaren later vertelde hij me: ‘John, ik wil dat je weet dat wanneer er jou iets goeds overkomt, ik het gevoel heb dat het mij overkomt.’ Zo een genereuze ziel was hij. Ik hou van je, Bruce.”

M. Night Shyamalan, die Willis onder meer regisseerde in The Sixth Sense, tweette: “Al mijn liefde en respect voor mijn grote broer Bruce Willis. Ik weet dat zijn fantastische familie hem omringt met steun en sterkte. Hij zal altijd de held zijn die op een poster aan mijn muur hing toen ik nog een kind was.”

Ook zijn medespeler uit The Sixth Sense, Haley Joel Osment eerde de acteur in een Instagrampost en noemde hem “een ware legende”. Osment voegde er aan toe: “Hij verrijkte al onze levens met een unieke carrière die  bija een halve eeuw beslaat. Ik ben zo dankbaar voor mijn persoonlijke ervaring met hem en voor het immense oeuvre dat hij voor ons heeft gecreëerd om nog vele jaren van te genieten.”

Sylvester Stallone, die met Willis in enkele The Expendables-films speelde, had eveneens een bericht voor de acteur op Instagram: “Wij hebben een lange geschiedenis, ik bid voor de beste afloop voor jou en je prachtige familie.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haley Joel Osment (@hjosment)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Bron: IndieWire