Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.10.2019

Jeremy Renner beschuldigd van doodsbedreigingen door ex-vrouw

door Vertigo

Avengers-ster Jeremy Renner wordt door zijn ex-vrouw Sonni Pacheco beschuldigd van doodsbedreigingen en zowel verbaal als emotioneel misbruik.

Het koppel scheidde in november vorig jaar, tien maanden na hun huwelijk. Renner zou in die periode onder invloed van cocaïne en alcohol gezegd hebben dat hij Pacheco wou doen verdwijnen.

Later zou hij ook luidop gepland hebben om haar te vermoorden en daarna zichzelf van kant te maken. Hij vond het zogezegd beter dat hun zesjarige dochter Ava geen moeder had dan Pacheco.

Bovendien zou hij op een gegeven moment een vuurwapen in zijn mond hebben gestopt, met zelfmoord gedreigd hebben en vervolgens in het plafond geschoten hebben terwijl Ava in haar kamer lag te slapen.

Ook zou hij binnen het bereik van zijn dochter cocaïne laten rondslingeren hebben in de badkamer. Pacheco eist de volledige voogdij van Ava.

“Het welzijn van Ava is altijd al Jeremy’s grootste prioriteit geweest,” zegt Renners woordvoerder. “Sonni’s gedramatiseerde verhalen zijn heel eenzijdig en hebben een specifiek doel.”

Bron: Vulture

Lees meer over: