Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.12.2017

Wat Jennifer Lawrence tegen Trump zou zeggen tijdens ontmoeting

door Vertigo

Jennifer Lawrence hoopt ooit Trump te ontmoeten, want ze weet al wat ze tegen hem zou zeggen. De actrice wilde niet kwijt wat dat precies was, maar gaf wel een hint: “Het zou niet aardig zijn. Je zou niet willen dat ik het tegen jou zeg.”

“Ik heb een redelijk goede speech in mijn hoofd,” ging J-Law verder. “Die eindigt met een martini in zijn gezicht. Ik weet trouwens al wat ik tegen meerdere mensen zou zeggen die ik op televisie zie. Ik zit vaak voor het scherm te denken: ‘Wacht maar, jou krijg ik nog wel.'”

Eerder zei de actrice in The Graham Norton Show al dat ze de president bijna was tegengekomen op een concert: “Ik had aan mijn security gevraagd om Trump te zoeken. Ik wilde hem echt vinden om filmpje te maken waarin ik ‘Hey Trump, fuck you!’ kon roepen.”

Lawrence is duidelijk gaan fan van de president en uitte na zijn verkiezing al meerdere keren haar ongenoegen. Nu heeft ze haar frustratie ook omgezet in actie en zet ze zich in voor de Amerikaanse anticorruptie-organisatie Represent.Us.

Bron: EW