Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.06.2020

James Gunn openhartig over Tom Hollands eerste indruk op Stan Lee & titel Suicide Squad-sequel

door Vertigo

James Gunn beantwoordde onlangs vragen van fans op Instagram en vertelde onder meer hoe de eerste ontmoeting tussen Marvel-icoon Stan Lee en Spider-Man-acteur Tom Holland eraan toeging.

“Ik heb Stan voorgesteld aan Tom Holland vlak nadat hij was gecast als Spider-Man,” schreef Gunn. “Stan zei tegen Tom: ‘Ik heb mij laten vertellen dat je geweldig bent. Persoonlijk zie ik het niet.’ We lachten ons allemaal een breuk.”

Gunn is de regisseur van de Guardians of the Galaxy-films, maar heeft geen ambitie om ook een Avengers-film voor zijn rekening te nemen. “Men heeft het mij nog niet gevraagd, maar ik zou sowieso weigeren.”

Voor hij aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 begint, is Gunn The Suicide Squad aan het afwerken. Volgens hem was het eigenlijk niet de bedoeling dat het vervolg op Suicide Squad zo ging heten.

“Ik heb ooit voor de grap de titel The Suicide Squad gesuggereerd,” zegt Gunn. “Warner Bros. en de producenten vonden hem echter goed. Ik denk niet dat ik hem nog kan veranderen, maar je weet nooit.”

Bron: CinemaBlend, ScreenRant, ScreenRant

 

Lees meer over: